Sauna.

Saunatila järvenrannalla!

Saunatuokio kruunaa täydellisen päivän! Rantasauna sijaitsee mökin välittömässä läheisyydessä, vain muutamien portaiden päässä mökistä. Järvenrannalla oleva saunarakennus takkahuoneineen sopii hyvin noin 1-20 hlö:n ryhmille. Saunalla on oma wc, tilava pukuhuone, saunan yhteydessä suihku sekä suuri terassi.

Rentoudu ja virkistäydy leppoisissa löylyissä!  Saunan lauteilta voit nauttia upeista Kaletonjärven maisemista. Päivän päätteeksi pulahda virkistävään veteen tai nauti mahtavista luontomaisemista tilavalla terassilla. Näissä maisemissa sielu lepää- kokonaisvaltaista hyvinvointia saunassa ja saunasta!

Saunan yhteydessä on kodikas pukuhuone, jossa voit nauttia evästä takkatulen loisteessa tai rentoutua kaveriporukan kera. Suurta terassia kiertää penkit, jossa isompikin porukka voi nauttia jälkilöylyistä.

Valmistamme herkulliset saunamenut ensiluokkaisista raaka-aineista, ilolla ja laadulla!

Päivän lomassa, ennen saunahetkeä, voit viettää aikaa pelailemalla pihapelejä tai nauttia järjestetyistä aktiviteeteistä. Tarjoamme asiakkaiden käyttöön rennot ja mukavat pihapelit; kroketti, mölkky, tikkataulu, petanque, sulkapalloverkko ja mailat ovat käytössä veloituksesta.

Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, joten halutessasi voit ottaa omat juomat mukaan.

Saunatilan käyttö sisältyy mökin vuokraukseen.

HINNASTO:

Tilavuokra arkisin:

Ma-pe klo 8.00 – 17.00 150€

Ma – to klo 8.00 – 24.00 270€

Tilavuokra viikonloppuisin:

Pe ja la klo 17.00 – 24.00 400€

+10€/hlö liinavaatepaketti(lakanat ja pyyhe)

+ 3€/kpl pyyhkeet

Tilavuokra sisältää mökin, rantasaunan sekä piha-alueiden käytön.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Ota yhteyttä.