Värikuulasota.

Hinta: 40€/hlö (min pelaaja suositus 8 hlö)
Lisäkuulat 2000 kpl/ 45€
Pelin kesto: noin 1,5-2 h
Tarvittavat varusteet: tukevat, sääänmukaiset kengät

Värikuulasota tarjoaa hauskaa ja liikunnallista riemua luonnossa! Peli sopii erinomaisesti polttareihin, virkistyspäivien ohjelmanumeroksi, kaveriporukoiden illanviettoon yms

Peli soveltuu kaikille yli 15-vuotiaille, kunnosta riippumatta! Tässä pelissä valttia on nopeat hoksottimet ja ripeät kintut ovat jo pelkkää plussaa! 

Pelikenttämme sijaitsee hehtaarin kokoisella metsäalueella, jossa on tarjolla haasteita peliin. Perinteiset pelityypit ovat lipunryöstö, jossa joukkueet lähtevät omista tukikohdista. Lipunryöstössä tarkoitus on hyökätä vastustajien tukikohtaan, ryöstää lippu sekä kuljettaa se omaan tukikohtaan. Peli päättyy, kun metsien sankari viheltää pilliin!

Peliä voidaan pelata myös ns viimeiseen mieheen, jossa jaetaan peliporukka kahteen joukkueeseen. Joukkueet lähtevät omista tukikohdista-pelialueen vastakkaisilta puolilta- tarkoituksena eliminoida kaikki vastustajien pelaajat.

Lapsuuden metsäleikit tulvahtavat mieleen, kun pelataan-kaikki vastaan kaikkia. Kuka onkaan sankari, joka selviytyy viimeiseen asti.

Vain osuma, mistä jää väriläiska lasketaan osumaksi! Osuman sattuessa pelaaja siirtyy kannustamaan omaa joukkuetta.

Haasta kaverisi huippu hauskaan yhteispeliin!

Aseina käytämme puoliautomaattisia Tippman-paintball aseita sekä vesiliukoisia värikuulia. Varusteisiin sisältyyy merkkain, päähine, maski ja maastopuvut. Jokaiselle pelaajalle lasketaan 200 kp värikuulia.

Pelin kesto: n. 1,5 h. sisältää turvallisuuskoulutuksen.

Kysy tarjous saunaillasta ja majoituksesta www.elamyspalvelut.fi