Luonto-ohjelmat.

Retkeily ja luonnosta nauttiminen sopii täydellisesti esim. tyhy-päivien ohjelmistoksi. Rauhallisella luontoretkellä ei tarvitse olla himourheilija, tarkoitus on nauttia luonnon rauhasta, äänistä ja tunnelmasta- rennolla otteella ryhmässä tai pareittain- mikä onkaan Teille paras tapa.

Järjestämme myös KÄVELYKOKOUKSIA, jossa osallistujat kävelevät sauvoilla tai ilman. Kävelykokouksen ohjaaja antaa ryhmälle erilaisia keskustelunaiheita ja niihin pureudutaan yhdessä. Vaihtoehtoisesti lenkin aikana voidaan keskustella ryhmän valitsemista aiheista.

Ohjatuilla patikointi retkillä voit nauttia kiireettömästi, luonnon tarjoamasta kauneudesta. Uskomattoman kaunis luonto tarjoaa kulkijalle- vuoden ajankohdista riippuen- parastaan. Tutkitusti luonnossa liikkuminen vähentää stressiä, vaikuttaa myönteisesti ihmisten elintoimintoihin ja nostaa mielialaa. Patikoinnin lomassa pysähdytään kuulemaan tarinoita metsästä ja metsän eläimista, keittelemään nokipannukahvit ja nauttimaan välipalaa, havainnoidaan luontoa ja vuodenajankohdasta riippuen maistellaan metsän antimia.

Patikointiretkellä stressi laskee kokemalla metsän tuoksut, rentouttavat luonnon äänet, maisemat ja luonnon antimet.

 Retki järjestetään ryhmän toiveiden mukaisesti; huomioiden osanottajien kunto ja ikä.

 Huomioi sään mukainen varustus ja kunnolliset jalkineet.

Kesto: noin 2,5 h

Hinta: 390€  1-15 hlö sis. kouluten ohjaajan palvelut, tarvittavat varusteet, nokipannukahvit/teen sekä makkaran/voileivät.