Kalastus.

KaIkki kalastaa! Kaikille sopiva kalastuspäivä jolloin keskitymme juuri sinua kiinnostavaan kalastusmuotoon. Retki sopii kaikille vauvasta vaariin ja mukaan voi tulla vaikka rollaattorilla tai pyörätuolilla! Myös oman kalastustuolisi saat tuoda mukanasi! Kalastusmuotoina voi olla esim. mato-onginta, jigikalastus, heittokalastus, täkykalastus, venepilkintä. Retket toteutetaan juuri haluamasi pituisina ja osallistuja määrä sovitaan tapauskohtaisesti.

Retkeen kuuluu oppaan palveluiden lisäksi kalastuslautta ja polttoaineet, vastuuvakuutus, kalastusvälineet, tarvittaessa suojavaatetus sateen ja tuulen varalle, turvallisuusvälineet ja juotavat lautalle. (Limsa, mehu ja vesi) Voit tilata herkulliset retkieväät  mukaan lautalle. Mikä maistuukaan paremmalta kuin kuppi kuumaa ja runsaat retkieväät kalastuksen lomassa!

Ikimuistoisella kalaretkellä vietetään järvellä aikaa kalastuksen merkeissä 6-8 tuntia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kalatarinoiden mukaan Kaletonjärvestä nousee ainakin kuhaa, ahventa, haukea. Ei muuta kuin kireitä siimoja ja kelavelho Jan Holmin lautan kyytiin, tästä ei retki parane!

Halutessanne ohjelmaan voidaan yhdistää ruokailu, jossa kokataan kalasaaliista maukasta ruokaa jokaiselle nautittavaksi.

Hinta 550€/ päivä(6-8 tuntia) max. 6 hlö (+kalaluvat 5€/hlö)